Elazığ Wavin Pilsa Boru Bayi

Wavin Hakkında

Wavin, birçok kıtada faaliyet gösteren, bina ve altyapı endüstrisi için yenilikçi bir çözüm sağlayıcısıdır. Dünyadaki yaşamı daha iyi hale getirmek için ortak bir amaç doğrultusunda birbirine bağlı şirketler topluluğu olan Orbia’nın bir parçasıdır.

Sürdürülebilirlik

Şirketimizin uzun vadeli başarısının sadece işimize değil, aynı zamanda sosyal ve çevresel ilişkilerimizi yönetme şeklimize de dayanacağına inanıyoruz.

Wavin’de Çalışmak

Wavin’de çalışmak demek, dünyada 40’tan fazla ülkede 25 bine yakın çalışanı olan, global bir topluluğa katılmak demektir. Birçok farklı mesleki beceri gerektiren uluslararası bir şirket olarak çeşitliliği anlıyor ve kutluyoruz. İşbirliğine dayalı ve destekleyici bir kültür sağlıyoruz

Kalite Politikası

Biz müşteri ihtiyaç ve beklentilerini zamanında, yüksek kalitede ve düşük maliyetli ürünler ile karşılamayı amaçlarız

Wavin Academy

2014 yılında Adana’da kurulan Wavin Academy, Wavin’in sosyal sorumluluk projesidir. Yenilikçi bir eğitim merkezi olan Wavin Academy’nin temel amacı, Wavin’in iş ortaklarının, müşterilerinin ve çalışanlarının sürekli olarak yeni ürün ve teknolojilerden haberdar olmasına olanak sağlamaktır.

İnovasyon

Wavin, inovasyon konusunda köklü bir geçmişe sahiptir. 1955’te dünyanın ilk PVC plastik borusunun üretilmesinden günümüzdeki yenilikçi sıcak&soğuk su sistemlerine kadar inovasyonda öncüdür.

Bilgi Güvenliği

Tüm çalışanlarımız ile birlikte yöneterek, bilgi güvenliğimizin sağlanmasını ve sürekliliğini hedefler ve bu amaçla tüm gereklilikleri yerine getirir

Wavin Hakkında

 

WAVIN TÜRKİYE

Wavin, Türkiye’deki plastik boru sektörünün lider firmalardan biridir. Şirketimiz, inşaat, altyapı ve telekoma yönelik geniş yelpazede ve yüksek kalitede boru ve ek parça sistem çözümleri sunmaktadır. 47 seneden fazla bir geçmişe sahip olan şirketimiz 1971 yılında Adana’da kurulmuştur.

 

Wavin Türkiye Adana Kampüs Girişi

Wavin Türkiye Adana Kampüsü

2008 yılına kadar Sabancı Holding bünyesinde Pilsa Plastik A.Ş. olarak faaliyet göstermiş, bu tarihten sonra ise merkezi Hollanda’da bulunan kendi alanında Avrupa’nın en büyüğü Wavin B.V tarafından satın alınmıştır.

Pilsa Sabancı ilk logosu

Wavin Hollanda’nın, Pilsa’yı satın almasının ardından kullanılan eski logo

2012 yılında ise tüm Wavin şirketleri, Güney Amerika’nın dev petrokimya ve hammadde üreticisi Mexichem ailesine dahil olmuştur. 2019 yılında ise bağlı olduğumuz topluluk, isim değişikliğine giderek yeni ismini ORBIA olarak duyurmuştur. ORBIA, yeni değişen yapısıyla birlikte dünya genelinde, İnşaat & Altyapı, Flor, Datacom, Hassas Tarım ve Polimer Çözümleri olmak üzere 5 ana iş kolunda ürün ve hizmetleriyle müşterilerine profesyonel destek vermektedir.

To Advance Life Around the World

ORBIA’nın yeni yapılanması ile birlikte ana misyonu, dünyanın her yerinde hayatı ileriye taşımaktır.

Yenilenen Wavin logosu ve bağlı bulunduğumuz ORBIA’nın (Eski ismi ile Mexichem) logosu

2019 yılında ORBIA’nın yenilenen iş yapısıyla beraber inşaat ve alt yapı iş kolu, tüm dünyada tek ve güçlü bir marka olan WAVIN ile temsil edilmeye başlanmıştır. WAVIN, Dünyada 40’tan fazla ülkede, Avrupa-Ortadoğu-Afrika, Asya-Pasifik, Latin Amerika ve ABD-Kanada olmak üzere 4 ana bölgede, 12 bin çalışan ile faaliyet göstermektedir.

Wavin Türkiye, PPR-C temiz su, PVC atık su gibi geleneksel boru sistemlerinin yanında Tigris Pres-fit sistemler, SiTech+ sessiz boru sistemleri, QuickStream sifonik yağmur suyu tahliye sistemleri, QBic Plus infiltrasyon sistemleri, Tegra plastik menholler ve bunun gibi birçok yenilikçi ürünü sektöre sunmaktadır. 2014 yılında Adana’daki fabrikamız bünyesinde açılan Wavin Academy, sektörün ilk eğitim merkezi olma özelliğine sahiptir. 2014 yılından beri mekanik tesisat sektörünün çeşitli kademelerinde çalışan on binlerce ziyaretçi, Wavin Academy’de gerçekleşen eğitimlere katılarak uzmanlık bilgilerini artırmayı başardılar. Şirketimiz Adana, İstanbul, Ankara ve İzmir’de yer alan Bölge Müdürlükleri, Adana ve İstanbul’daki dağıtım merkezleri ve geniş bayi ağıyla tüm Türkiye’ye hızlı servis sağlamaktadır. Satış kadromuzun yanı sıra, konusunda uzman mühendis ve teknik personelimiz projelerde müşterilerimize destek olmaktadır.

Elazığ Boya Çeşitleri Elazığ Boya Çeşitleri Su Bazlı Boyalar & Mat Boyalar Elazığ Boya Çeşitleri  Halk arasında plastik boya adı […] Devamini oku

  • 1
  • 2
Ara